tik tok tik tok

Tuesday, December 14, 2010

i love it...

assalamualaikum...
lama tak tulis entry baru kat blog...
rindukah?
rindu la nak blogwalking blog2 kengkawan, nk coment2 entry dowg, nak terjah blog downg, nak cari blog2 yang xpenah melawat, sgt2 interesting kan...
dan banyak benda saya nak cerita sebenarnya tapi kalo on9 pun stakat bukak FB ng email je...


tapi kan....

tapi kan....

tapi kan....


eh banyak pulak tapi....(ayat menyampah)

dok umah ni banyak sgt xtvt yg wat micah terlupa seketika ng dunia blogging ni...

tapi tetap rindu nk berblogging...~ngeeee

dok umah plak, macam2 resipi saya dah cuba...dan setakat ni dapat pujian(alamak, berdosa la pulak ter'kembang'...huhuhu)
my pavlova...

jap ag nak wat chocolate cake pulak untuk birthday my mum ng my younger sister esok.....

kak ngah dan tunang dia pun dah tempah micah untuk wat kek kahwin dowg(terharu wah)...

ok, thanx for reading....

daaaaa~

3 comments:

  1. Salam!
    That pavlova looks so yummy!
    Pretty cool blog you have here. :)

    ReplyDelete
  2. thanx Under Urooba's Umbrella...
    nice to know you...

    ReplyDelete

nukilan teman