tik tok tik tok

Sunday, May 22, 2011

coNtest viNtaGe pHotoGrapHy




dah lama dah blog ni di invite oleh cik faiqah untuk join contest, tapi jari jemari ni blum tergerak nak cari gambar yang ada kaitan ng contest...so, harini, dgn rasminya, saya dah join contest ni...nasib baik sempat...




syarat-syarat penyertaan:

- sila FOLLOW blog saya..kalau taknak follow pun takpe..tapi if ada update nanti susah pulak nak tahu
-letak HEADER CONTEST dekat entry
-minimum gambar 1 keping..maximum gambar 3keping
-gambar haruslah VINTAGE yer:)
sukatila nak edit ke ape..asalkan nampak vintage
-gambar haruslah picture sendiri.jangan ciplak picture orang lain atau google-__-"
-pakai je picture ape2..tak semestinya hasil daripada fotografer handalan
-gambar boleh berseorangan atau berdua atau bertiga atau ramai:)
-link kan entry contest pada komen box di entry ini SAHAJA:)
-tag kepada 3 orang rakan anda...
-tarikh tutup penyertaan 30 june 2011

saya tag :


ain zulaikha
wan jun smile
reader yg baca entry ni

3 comments:

  1. sama2 cik faiqah
    makaceh wan jun, jom nk terjah blog wan jun baca contest tu,..

    ReplyDelete

nukilan teman