tik tok tik tok

Tuesday, November 23, 2010

mau berBLOGging~

assalamualaikum semua...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pertama- tama sekali marilah kita memanjatkan kesyukuran ke hadrat Illahi sebab micah dah selamat menjawab paper2 final exam sem 1 nih...
tadi last paper...
minor management...
doa sudah,usaha dah, dah siap jawab pon....pas nih tawakal je...~
bercerita pasai mood final exam nih, peringatan untuk micah dan kengkawan ye...
jangan sesekali la korang cuba MENIRU!!!...
nak2 plak jenis yang bawak nota2 kecik, yg dilipat kecik2 simpan lamsarung kad matrix tuh....bajet xde la pengawas pekse prasan ye x?
TAPI...
malang xde bau la plak wangi ke busuk ke.... so kita tak dapat detect malang dekat kita ke kat org sekeliling kita nih....
sebab ap micah citer sal benda nih, tadi lam hall exam ade student yg kena tangkap bab kes tiru...
bawak masuk nota punya lah kecik,(agak2 dia pon leh baca ke x eh??) ...tapi tertangkap jugak....
apa ag, kena isi borang kuning la nama antaq kat VC (vice cancelor)..
bahaya toi dak2 yg meniru nih...
xnama exam la kalo bley tiru...
xadil la bg yang tak pat jawab...ishk2..MySpace
nak buat biaq pikiaq panjang sikit naaa....
kalo leh LULUS pun, berkat ke LULUS tu???Allah maha melihat der, kalo Dia tak tunjuk tyme skng nih, dia tunjuk tyme nak dapat keje nnt...
susah nak diterima keje ke, banyak songeh ke...huhuhuMySpace
ap pon , tahniah la pada bebudak yang da abes exam cam micah ni ye....
saya pon bukan la baik sgt, tapi kita sbgai manusia kena la improve diri kita dari semasa ke semasa kan....bebel panjang la pulak...kalo xnak dengarMySpace, janagan baca... lagipon sapa soh baca en(gurau garau)...
ok, sampai cni dlu, nak blogwalking plak melawat teman2 ngah wat ap...
~daaaaaaaaaMySpace
hahahaha...

8 comments:

  1. thanx~
    saya suka bergambar tapi kadang2 pose xchantek...
    bukan model kot..
    hihihi
    ^_~

    ReplyDelete
  2. hye..terima kasih.. =)
    erm..comment box awk bile tekan keluar website die la.sbb tu sy komen sini..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...
    Seronoknya berblogging...daku mengembara ke semerata blog (malaysia) utk melihat...meriah blog?..namun ku kecewa kerna ku tk punyai blog untuk 'berblog'...hu hu. Boss ku janji nk berikan daku sebuah blog (utk para staff) tp smpai hari ni tk pernah muncul lagi blognye...hu hu. Tinggal lah daku cuma mampu jd peng-komen di setiap blog yg ku jelajahi...

    ReplyDelete
  4. hope u will get a best result!!! :)

    ReplyDelete
  5. Sophia: thanx sofia...
    satu step dah lepas pas ni lagi satu step(tunggu result plak...)
    ^_^

    Angin Selat Melaka: kamu boleh je buat blog sendiri... mudah je ^_^
    kalo nak info, bloger2 leh bantu...^_^

    ReplyDelete
  6. gudluck naaa...(^_^)
    xmo3 tiru dalam exam...
    'kita akan berpuas hati dengan apa yang telah kita usahakan'...:)

    ReplyDelete

nukilan teman