tik tok tik tok

Wednesday, November 10, 2010

ape saya buat sampai tak study???


assalamualaikum ....
harini rabu...bersamaan 10hb november...
hai semua....
pekaba korang arini???MyEm0.Com
arap2 sihat hendaknya....

fuhhhh,,
camna nak mulakan entry kalini...
entry kalini berunsur cerita peribadi....
huhuhuhu
tgk tajuk pon dah leh agak en...
pagi tadi p library ng geng stdy group....

ni bukti nota2 bersepah2...

tunggu punya tunggu hagak lambat ye dowg datang...
excp zaty(t marah lak dia)...
so sempat la snap2 pictas....

tgk...

masuk library, sila pakai kad matrix ye...tapi micah kurang minat la menggantung2 nih..
sbb apa???

cuba tgk------------->


ni haaaa...
mana tak berat kalo bnyak gila khazanah lam nih....
huhuhu...

ahrini micah xstdy pon....MyEm0.Com
kalo prof fakhrul tahu ni mesti dia marah, pastu xmo ajar micah dah pastu xleh blaja ng dowh2 dah....

ampunnnnn....

balik dari discussion tadi sgt la banyak date...

pas balik, micah makan jap ng boo kat subaidah nasi kandar....
taw2 je lah ayam kat subaidah tu, pas mkn trus tidoo0Oo0Oo0ooO0oo0...MyEm0.Com
petang plak, mangun je siap2 nak p basuh moto ng rumate...ng boo...




tapi...perggggghhhhh...


my lolita(yang wane merah tu ye) yang tak berbasuh dekat stengah tahun tu dah berkilat beb...
cun abes ahhh...
jgn sampai kena ngorat sudaaaa....

pas mghrib plak, angah ajak p tesco beli barang dapo...
al maklumlah, yg keja krajaan skng kan dah dapat gaji awal...
ujujng2 bulan nnt sah sengkek...
huhuhu....
motif gambar last nih???
ntah3..
balik dari tesco, bummmmmm...
atas katil.....

NIKMAT~

sekian...
ada micah crita part stdy x pas balik discussion tadi????
xdak pon kan??

tu la pasai, mmg xstdy pon yang prof fakhrul pesan tadi....
sadis~

2 comments:

  1. gambaq last tu tunjuk apa...

    kih kih kih

    /me lari laju2

    ReplyDelete
  2. abg awi nih songet lah...
    maleh kawan ~

    ReplyDelete

nukilan teman